De Goddelijkheid van de mens Deel 2 - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria

12,95

Excl. BTW: €11,88

Excl. BTW:
€11,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Boek
Verzendkosten:
€2,95 (1-50 boeken)

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen
Omschrijving

De basisprincipes van het functioneren van de Goddelijke mens op Aarde komen in dit Deel 2 in een verdere verfijning aan de orde:

Maria Magdalena en Jezus hebben kinderen gehad en leggen uit hoe ze hen hebben opgevoed – de diepere ervaringen van Jezus tijdens zijn Kruisiging en zijn Opstanding - de ware betekenis van Hemelvaart, Pinksteren en Kerstmis – het liefhebben van het Innerlijk Kind – het ervaren van de heiligheid van seksualiteit – de essentie van de doop en een geheel nieuw doopritueel – de achtergronden van het scheppingsproces – over abortus, euthanasie, genetische modificatie en orgaandonaties – over zelfveroordeling, mededogen, vergeving en verlichting – over harmoniseren van de mannelijke en vrouwelijke energie op Aarde - over de essentie van het openen van het hart – en wanneer de mens zijn of haar eigen Goddelijkheid ervaart.

Deze geactualiseerde herdruk van Deel II over ‘De Goddelijkheid van de mens' staat, net als Deel I en Deel III, vol met opzienbarende doorgevingen van Maria Magdalena, Jezus en Maria voor de mensheid. Het boek omvat een groot aantal nieuwe leringen van de spirituele meesters voor ieder mens op Aarde. Door het boek te gaan lezen, komt men als vanzelf in de energie van de spirituele meesters.

Naast de 25 openbaringen en de vele nieuwe gebeden van deze tijd staat Deel II ook vol met geopenbaarde oefeningen. Daar kan de lezer mee aan de slag om zo een duidelijker zelfbeeld te 'voelen', om zich met de spirituele wereld te verbinden en om zo een hartsenergie te creëren die de eigen Goddelijkheid bevestigt en het hart doet openen teneinde een liefdevoller mens te worden, voor zichzelf, voor de medemens en voor de wereld.

ISBN 978-90-826397-3-5
Tweede druk
Uitgeverij Follow Your Heart

240 pagina’s
25 openbaringen
8 gebeden
35 oefeningen en geleide meditaties

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder