Uitverkocht. Herdruk verschijnt zomer 2022. De Helende Kracht van Familierelaties - Openbaringen van Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus

0,00

Excl. BTW: €0,00

Excl. BTW:
€0,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Boek
Verzendkosten:
€2,95 (1-50 boeken)
Bestellen
Omschrijving

Uitverkocht. Herdruk verschijnt zomer 2022

Een boek van van medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint in samenwerking met de spirituele meesters:

De Helende Kracht van Familierelaties

De vier fasen van de Bloedcyclus – Geopenbaard door Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jozef

Wat is je incarnatievraag? Hoe ziet het pad van je Ziel eruit? Waarom ben je geïnteresseerd in de familie waarin je geboren wenste te worden? Welke familiethema's trokken jou aan? Wat hadden je vader en je moeder aan jou te bieden? Hoe krijgen de fasen van de Bloedcyclus vorm in jouw leven? Hoe ga je met je Innerlijke, Kind, Vader en Moeder om?

Allemaal vragen die aan de orde komen in 'De Helende Kracht van Familierelaties' waarin Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus hun hedendaagse leringen aan de mensheid aanbieden. Het is het zesde boek van het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot, Reint Gaastra, waarin zij met de spirituele meesters samenwerken.

 De spirituele meesters doen uit de doeken dat de mens zijn eigen ouders, zijn eigen familie en zijn eigen geboorteomstandigheden uitkiest. Ze laten zien dat je persoonlijke vraagstukken perfect tot uitwerking komen binnen de familie waarin je geboren wordt. Ook al lijken je ouders niet aan je verwachtingen te voldoen, de vraagstukken van je moeder en vader en het thema van je familie blijken uiteindelijk verrassend goed aan te sluiten bij je diepere behoeften. De familierelaties bieden de mens vanuit een spiritueel perspectief een ideale omgeving om het hart te openen.

Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus nodigen de mensen uit om tot een herwaardering en verdieping van de familierelaties te komen, zodat door de groei van de uitwisseling en communicatie binnen de familie onvoorwaardelijke liefde, eenheidsbewustzijn en de eigen Goddelijkheid kunnen worden ervaren.

Het boek bevat:

312 pagina's
32 openbaringen
20 meditaties
19 proclamaties
6 oefeningen
9 zegeningen
9 gebeden.

ISBN 978 90807478 07 (312 pagina's)
Uitgeverij Follow Your Heart – Apeldoorn

 

Beoordelingen (2)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder