De Maria Magdalena Code I - Het nieuwe Evangelie van Maria Magdalena

18,95

Excl. BTW: €17,39

Excl. BTW:
€17,39
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
Boek
Levertijd:
1-2 werkdagen
Verzendkosten:
€2,95 (1-50 boeken)
Bestellen
Omschrijving

De Maria Magdalena Code I is het vierde boek van Gabriela en Reint Gaastra-Levin in samenwerking met de spirituele dimensie:

De Maria Magdalena Code I – Het nieuwe Evangelie van Maria Magdalena

Mede door 'De Da Vinci Code' heeft de mensheid Maria Magdalena in de afgelopen jaren weer, als gelijkwaardig partner van Jezus, omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep. De mens is er klaar voor om ze te ontvangen.

In haar nieuwe Evangelie met daarin 'De Maria Magdalena Code I' ontsluiert zij het waarom van de Schepping in het algemeen en de Schepping van de mens op Aarde in het bijzonder. Wie zijn wij werkelijk? Hoe komen we hier? Hoe hebben we onszelf geschapen? Wat is de meerwaarde van de Schepping? En vanuit welke code en welke beginselen functioneren wij op Aarde? Maria Magdalena geeft de antwoorden door in deze getuigenis ook over haar eigen reis door het Universum te verhalen.

Met De Maria Magdalena Code I voegt Maria Magdalena, in samenwerking met de auteurs, een geheel nieuw spectrum aan inzichten en begrippen toe aan de spirituele en materiële dimensie van de mens en geeft ons de sleutel tot de verborgen mechanismen achter onze aanwezigheid, ons functioneren en onze zoektocht op Aarde. Door De Maria Magdalena Code I activeert men de Code in zichzelf! Met haar nieuwe leer in dit bijzondere boek zet zij zichzelf definitief als spirituele meesteres op de wereldkaart.

ISBN 978-90807478 83 (320 pagina's)
Uitgeverij Follow Your Heart Apeldoorn

Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder