Voorverkoop! Maria Magdalena en Jezus Deel 4: Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam.

19,95

Excl. BTW: €18,30

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Boek

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Maria Magdalena en Jezus Deel 4
Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam

Nu in de voorverkoop! Boek leverbaar rond 20 december.
Je kunt bij je bestelling via deze webwinkel aangeven of Gabriela het boek voor jou dient te signeren
Maria Magdalena en Jezus nemen ons, in dit vierde deel over hun gezamenlijke leven, via de doorgevingen aan Gabriela mee naar de laatste fase van Jezus’ leiderschap op Aarde. Zijn kruisiging heeft wereldwijd een grote betekenis gehad. En heeft dat nog steeds. Zowel door de grote energetische impact op de mensheid, de Aarde en de Kosmos, maar ook door de misvattingen die erover zijn ontstaan en de schuldgevoelens die als gevolg van de kruisiging bij de mensheid opspeelden.
De unieke openbaringen in dit boek brengen jou naar Palestina tweeduizend jaar geleden en maken dat het traditionele beeld van de kruisiging vrijwel volledig veranderd. De nieuwe inzichten stellen jou in staat om veel aspecten verbonden met de kruisiging te helen en de bevrijdende energetische invloed ervan te doorvoelen. En de impact van het scheppen van een lichtlichaam op je in te laten werken.
Veel vraagstukken komen aan de orde: Waarom is de kruisiging het belangrijkste ritueel ooit op Aarde? Waarom heeft Jezus zich laten kruisigen? Wat was de rol van Maria Magdalena? Wat waren de rollen van de vrouwelijke en mannelijke discipelen? Welke processen voltrokken zich bij alle betrokkenen? Hoe vertelden zij het hun kinderen? Wat was de impact van de kruisiging op Jezus en Maria Magdalena zelf? Is Jezus echt overleden? Was Maria Magdalena veilig na de kruisiging? Hoe kon zij naar Europa ontsnappen? Hoe kon Jezus opstaan uit de dood? Wat is een lichtlichaam en hoe heeft Jezus dit kunnen creëren? Wat is de spirituele betekenis van Pinksteren en Hemelvaart?
Vragen die Maria Magdalena en Jezus zelf in dit gechanelde boek beantwoorden.

Auteurs: Gabriela en Reint Gaastra-Levin 
Eerste druk - 240 pagina's 
ISBN - Follow Your Heart Publishing Apeldoorn

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder