Uitverkocht. Herdruk verschijnt zomer 2022 .De Maria Magdalena Code III - Het activeren van je Aardse Goddelijkheid

0,00

Excl. BTW: €0,00

Excl. BTW:
€0,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
Boek
Verzendkosten:
€2,95 (1-50 boeken)
Bestellen
Omschrijving

Uitverkocht. Herdruk verschijnt zomer 2022

De Maria Magdalena Code III is een boek van het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint Gaastra in samenwerking met de spirituele meesters, in het bijzonder Maria Magdalena.

De Maria Magdalena Code III – Het activeren van je Aardse Goddelijkheid 

Maria Magdalena laat zien hoe jij je Aardse Goddelijkheid activeert!

Wil jij als geïncarneerd wezen je relatie met de natuur, met Moeder Aarde en met de materie volledig doorgronden en je eigen maken? Wil jij je volledig Aarden en je spirituele en Aardse essentie met elkaar laten versmelten? Dan is ‘De Maria Magdalena Code III – Het activeren van je Aardse Goddelijkheid’ jouw boek!

Maria Magdalena legt vanuit de spirituele dimensie ons uit dat ieder mens zich met de Aarde verbindt door middel van dertien ‘Bewustzijnskrachten’. Wanneer de mens al deze krachten doorgrondt en in het bewustzijn heeft geïntegreerd, is men staat om in volledige harmonie met alle natuurwetten op Aarde te functioneren.

Maria Magdalena introduceert ook de dertien ‘Bewustzijnscentra’ en de dertien ‘Trillingskanalen’ die ons dienen bij het omarmen van onze Aardse Goddelijkheid. Bij het activeren van je Aardse Goddelijkheid ontstaat een nieuwe bewustzijnstoestand: ‘Eenheid in Manifestatie!’

 ‘De Maria Magdalena Code III’ voltooit de Code-trilogie van de auteurs Gabriela en Reint Gaastra-Levin, die zo de oneindige kennis en wijsheid van Maria Magdalena als spirituele meesteres voor de mensheid op Aarde toegankelijk maken.

In haar derde Getuigenis, die in Code III is opgenomen, verhaalt ze over haar relatie met Aixol, die we later zullen kennen als Jezus, de geboorte van haar zoon en de ondergang van Atlantis.

De mensheid heeft Maria Magdalena in de afgelopen jaren als gelijkwaardig partner van Jezus omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep.

 

De Maria Magdalena Code III omvat 408 pagina’s. Het boek bevat 27 openbaringen, waaronder haar derde Getuigenis en tientallen geleide meditaties, zelfreflectieoefeningen, proclamaties en gebeden.

De inhoud krijgt mede vorm door een groot aantal illustraties en tabellen. (Uitgeverij Follow Your Heart - Apeldoorn ISBN 978 90 817260 09)

 

 

Beoordelingen (2)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder