Uitverkocht. 4e druk verschijnt zomer 2022. Deel I - De Goddelijkheid van de Mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria

0,00

Excl. BTW: €0,00

Excl. BTW:
€0,00
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
Boek
Bestellen

Omschrijving

Uitverkocht. 4e druk verschijnt zomer 2022.Het eerste boek, een klassieker, dat het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint van Maria Magdalena, Jezus en Maria ontvingen met als titel:

'Deel I - De Goddelijkheid van de Mens – Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria'

De basisprincipes van het functioneren van de Goddelijke mens op Aarde komen erin aan de orde. Maar ook opzienbarende onderwerpen als:

Zonde bestaat niet, Jezus is niet voor onze zonden gestorven, de ware betekenis van de kruisiging, Maria Magdalena is altijd de partner van Jezus geweest, Maria maakt duidelijk dat zij het kind Jezus niet als maagd heeft ontvangen en dat seksualiteit heilig is, de mens draagt de drie-eenheid Vader, Zoon en Heilige Geest in zichzelf en de mens is Goddelijk.

Maria Magdalena, Jezus en Maria reiken in dit boek de mensheid inzichten en hulpmiddelen aan om gelukkige mensen te worden die zich bewust zijn van hun Goddelijke wezen en oorsprong. 'De Goddelijkheid van de Mens' omvat een groot aantal nieuwe leringen voor zelfontwikkeling van Maria Magdalena, Jezus en Maria voor ieder mens op Aarde.

 Hoewel het een gemakkelijk leesbaar boek is, leest men het niet in een adem uit. De 25 openbaringen zijn zo vernieuwend dat men enige tijd nodig heeft om ze een plaats in hoofd en hart te geven. Zo stelt Jezus Maria Magdalena als zijn partner voor en legt zij haar speciale rol voor de mensen uit. Maria verklaart dat er niet zoiets bestaat als 'de heilige maagd' en dat er voor de verwekking van Jezus weldegelijk fysiek contact geweest is tussen haar en Jozef. Verder vertelt Jezus over de ware betekenis van de kruisiging, doet uit de doeken dat hij niet voor de zonden van de mensheid is gestorven en maakt duidelijk dat zonden in de ogen van de spirituele meesters zelfs niet bestaan. Ook vertellen Maria Magdalena, Jezus en Maria dat ieder mens voor de conceptie zijn eigen leven en dus zijn eigen ouders kiest en dat de mens meerdere keren op Aarde is geïncarneerd. Verder leggen zij uit wat er met de ziel gebeurt wanneer de mens sterft.

De belangrijkste boodschappen die Maria Magdalena, Jezus en Maria aan de auteurs door middel van channelling voor de mensheid hebben doorgegeven zijn wel en dat ieder mens de drie-eenheid Vader (Schepper), Zoon, (Geschapene) en Heilige Geest (Scheppingskracht) in zich draagt en dat de mensen op Aarde net als zij Goddelijk zijn. "In de laatste tweeduizend jaar zijn jullie met ons bezig geweest en met een gelimiteerde versie van onze leringen. Er ontbraken om diverse redenen bepaalde essentiële aspecten in de leringen. Zoals de Goddelijke essentie van alles wat bestaat en van de mens in het bijzonder, de gelijkwaardigheid van vrouw en man, de aanwezigheid van de Christusenergie in elk hart, de mogelijkheid van de mens om een meester te zijn, de zuiverheid van de menselijke conceptie en een reeks van andere aspecten die jullie bij lezing van dit boek tegenkomen."

'De Goddelijkheid van de Mens' is niet alleen een leesboek, de vele geleide meditaties, oefeningen en gebeden maken het ook tot een praktisch werk. De ervaring wijst uit dat elke lezer een eigen band met het boek opbouwt en een eigen werkwijze ontwikkelt om optimaal van het boek te kunnen profiteren, ervan te genieten en zich te blijven verwonderen. 'De Goddelijkheid van de Mens' dient dan ook niet alleen met een rationele houding benaderd te worden, het is bovenal een werk- en voelboek. Met de oefeningen en meditaties kan men aan de slag om een duidelijker beeld over zichzelf te 'voelen' om zich met de spirituele wereld te verbinden en om zo een hartsenergie te creëren die de eigen Goddelijkheid bevestigt en het hart doet openen teneinde een liefdevoller mens te worden, voor zichzelf, voor de medemens en voor de wereld.

ISBN 978 90807478 14 – 224 pagina's (derde druk)
Follow Your Heart Publishing, Apeldoorn

 

 

Beoordelingen (3)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder